Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več.

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

11. Business Café Slovenija – Branding in PR

19/09/2019 od 18:00 do 20:00

25€

Business Café as a new way of doing business. 

Find your tribe and grow your business.

 

Business Café as a new way of doing business.

11. Business Café Slovenija – Branding in PR 

četrtek, 19. 9. 2019, ob 18. uri, Ljubljana.

Obstajata dve področji, ki sta ključni za uspeh vsakega podjetja: blagovna znamka in odnosi z javnostmi oz PR. Vaša blagovna znamka je podoba, ki jo vaše podjetje predstavlja strankam in potencialnim strankam. S tem gradite identiteto svojega podjetja.  Nekateri pravijo, da PR gradi ugled, medtem ko trženje dejansko povečuje prepoznavnost blagovne znamke. Katere PR strategije uporabljajo naši gostje za dodajanje globine in barve identitete blagovne znamke. Če ste na začetku svoje poti ali želite biti še bolj prepoznavni potem se vidimo na dogodku Business Café Slovenija.

Z nami na dogodku bodo svoje znanje in izkušnje podjetništva, brandinga in PR-ja delili:

Dr. Martina Zorc  je po izobrazbi pravnica z doktoratom iz mednarodnega vesoljskega prava (to si ljudje običajno najprej zapomnijo), sicer pa mednarodna predavateljica in podjetnica. V okviru Kluba678 (Klub678.si) vam kot podjetniška strateginja in mentorica s holističnim pristopom (kombinacijo notranjih in zunanjih strategij uspeha) pomaga pomnožiti rezultate in optimizirati resurse, ki jih vlagate v rast. Posluje pa tudi globalno, razvija različne brande z različnimi poslovnimi modeli, in prav te dni praznuje 10. podjetniški rojstni dan. 😊

Anita Mlakar  je svetovalka komunikacije in odnosov z javnostmi in javnega nastopanja, z 20 letnimi izkušnjami v novinarskih in moderatorskih vodah na TV, v tiskanih medijih in na radiu.. Predvsem pa mama, ljubiteljica športa in oseba, ki obožuje dobre debate in verjame, da je dobra komunikacija osnova vseh dobrih odnosov in da ljudje potrebujemo zgodbe. Zadala si je poseben cilj, namreč, ne samo, da storitve odnosov z javnostmi izvaja za svoje stranke, ampak želi podjetnice in podjetnike izobraževati, kako naj z javnostmi dobro komunicirajo.

Monika Orešković je lastnica podjetja Monax organization, katera se že več kot pet let ukvarja z zdravstvenim turizmom na hrvaškem. Monika je s svojom prisotopom in brandingom dosegla da jo je obsikalo  že preko 3000 slovencev. Za seboj ima zelo zanimivo podjetniško zgodbo, katero bo z velikim veseljem delila z nami na dogodku.

Nejc Simšič, nekdanji TV-voditelj, novinar in najbolj prepoznaven družabni kronist, ki mu ne uide nobena zabava in nobena informacija iz sveta zabave, svoj poklic vidi kot način življenja. Nejc je tudi lastnik verjetno najdaljšega zvezdniškega imenika v Sloveniji, saj mu zaupajo mnogi. Kot novinarju, ki je vrsto let pokrival družabno kroniko na POP TV, ki pozorno bdi nad dogajanjem na družabni sceni, mu že v profesionalnem smislu nikoli ni dolgčas, zelo vesten pa je tudi pri izpolnjevanju svojih želja. Za svoj seznam želja tako pravi, da je trenutno prazen. “Poskrbim, da se mi vse želje sproti uresničijo.” Skozi leta je razvil odličen čut za branding, pa naj bo to za osebo ali produkt.

 

KDAJ:  četrtek, 19. september 2019, ob 18. uri

KJE: Kavarna Internacionala, Center kulture Španski borci, Zaloška cesta 61, 1000 Ljubljana

PARKIRIŠČE: parkirišče Tržnica Moste, 0,40€/h

VSTOPNINA: 25€, vključuje prijetno druženje s podjetniki, kavo in čaj, nove smernice, ideje za posel in sodelovanje ter networking.

Utrinke iz preteklega dogodka si lahko pogledate na Facebook galeriji.

Zakaj Business café?

Business Café dogodki potekajo v 25 mestih in 5 državah, izvedenih je bilo 200 dogodkov, podeljenih 700 uspešnih zgodb in več kot 15.000 obiskovalcev. Vrednost urejenih poslovnih partnerstev prek mreženja na dogodku in presega 20 milijonov evrov. Ljudi navdihujemo, izobražujemo in spodbujamo k razvoju podjetja. In rezultati? Mnogi obiskovalci nam poročajo kako so na dogodku našli poslovnega partnerja, dobili nove ideje, investitorje za svoje podvige, zaposlene in najpomembnejše dobili so nove prijatelje v svojem življenju. Verjamemo da je posel vir dobrega, da lahko poslovanje spremeni življenje. Zato bodite vi, poiščite svoje pleme, navdih in se povežite s podobno mislečimi ljudmi. Dobrodošli.

Spremljajte nas na naši Facebook strani in Instagramu. Uspešno pri vašem delu, poslu, sodelovanju in izvirnosti. Vse njihove prihajajoče dogodke v tujini lahko spremljate na uradni strani Business Café.

Kdo vse je bil z nami do sedaj na dogodkih? 1. Business Café ⎮2. Business Café in izjave udeležencev dogodka ⎮3. Business Café in izjave udeležencev dogodka ⎮6. Business Café ⎮ 7. Business Café

Find your tribe and grow your business.

Nakup vstopnic

Podrobnosti

Datum:
19/09/2019
Čas:
18:00 do 20:00
Cena:
25€
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://zoryevents.com/event/11-business-cafe-slovenija/

Organizator

Zory Events, organizacija poslovnih dogodkov Zorica Jakolin s.p.
Email:
zori@zoryevents.com

Prizorišče

Kavarna Internacionala, Center kulture Španski borci, Zaloška cesta 61, 1000 Ljubljana
Zaloška cesta 61
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.spanskiborci.si/6/3/kavarna-internacionala.html
Zory Events