Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več.

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Business Café Slovenija – INFLUENCERJI SMO PODJETNIKI

21/06/2018 od 18:00 do 20:00

Business Café as a new way of doing business. 

Način vplivanja in komuniciranja na potrošnika se je v primerjavi s tradicionalnim pristopom popolnoma obrnil na glavo. Vpliv, ki ga dosežemo s personaliziranim pristopom, je posredno v zadnjih letih omogočil razcvet inluencerjev, ki se je izkazal kot najboljši način doseganja novih zvestih strank. Pravzaprav, 90 % potrošnikov nakup opravi po priporočilih vrstnikov, v nasprotju z le 30 %, ki nakup opravijo zaradi tradicionalnih medijev in oglasov. To ustvarja povsem nov svet, ko gre za trženje izdelka pri doseganju širše mase ljudi in posledično poslovanje podjetnikov. Dandanes velik pomen pripisujemo avtentičnosti, preglednosti in ustvarjanju zanesljivega vira za navdušenje. Sodelovanje podjetij z vplivneži je preraslo iz zgolj komunikacijskega vidika v pravo skupno poslovanje in partnerstvo.

Ker je trend rasti števila influencerjev in na splošno rasti vpliva, ki ga imajo na potrošnjo, še vedno moč občutiti, smo se odločili, da se zopet usedemo in se ob kavi pogovorimo, kakšen je pravzaprav poslovni vidik izjemno uspešnih vplivnežev. Kako se njihovo poslovanje razlikuje od poslavanja malih podjetnikov? Kakšen je njihov vidik glede trenda in kakšni so njihovi napotki, recept za uspeh?

Z nami na dogodku bodo:

David Urankar je obraz, ki smo ga najprej opazili v mednarodnih oglaševalskih kampanjah, nato se je hitro znašel med priljubljrnimi televizijskimi obrazi, danes pa je (tudi zaradi dobe družbenih omrežij) dobil še oznako influencer.

Cool Fotr – Jan Jugovič in Cool Mamacita – Teja Perjet sta se spoznala v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa pred petimi leti in od takrat skupaj plujeta poslovno in zasebno. On kot umetnik, ona kot “control freak”, že dobro leto vlogata, čeprav to ni nikoli bil njun cilj oz namen. Pot do današnjih uspehov je bila vse prej kot posuta s cvetjem in za to sva morala vložiti veliko energije, truda in dela.

Tamara Šišić Kramer – podjetnica katera je že pred leti pričela sodelovati z vplivneži in bila med prvimi, ki so si upali izpostaviti svoje produkte na drugačen način. Danes sodeluje z Nino Šušnjara, Mašo Bogičevič, Nives Orešnik, Ajdo Sitar, Aljo Bitenc in še mnogimi drugimi vplivneži … Z nami bo delila svojo zgodbo, izkušnje in kako je sodelovati z vplivneži, nas opozorila na začetne napake in spodrsljaje.

Uradni del dogodka traja 1.5 ure, za tem sledi mreženje podjetnikov in vplivnežev ter ustvarjanje novih poslovnih priložnosti.

KDAJ: četrtek, 21. 6. 2018 ob 18. uri
KJE: Kmetija Ježek, Ulica bratov Komel 20, Ljubljana
PARKIRIŠČE: brezplačno
VSTOPNINA: 22€, vključuje prijetno druženje s podjetniki – influencerji, pogostitev, nove smernice, ideje za posel in sodelovanje ter networking. Ne povem vsega, vas presenetim z nagradnimi igrami in nekaj sladkih darilc.

 

Podrobnosti

Datum:
21/06/2018
Čas:
18:00 do 20:00
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://zoryevents.com/event/business-cafe-slovenija-influencerji-smo-podjetniki/

Organizator

Zory Events, organizacija poslovnih dogodkov Zorica Jakolin s.p.
Email:
zori@zoryevents.com

Prizorišče

Kmetija Ježek
Ulica bratov Komel 20
Ljubljana, 1000
+ Google Map
Spletna stran:
https://zoryevents.com/event/business-cafe-slovenija-influencerji-smo-podjetniki/
Zory Events