Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več.

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

8. Business Café Slovenija – Jaz, podjetje, marketing, PR

17. oktobra od 18:00 do 20:00

22€

Business Café as a new way of doing business. 

Business Café as a new way of doing business. 

Pozdravljeni prijatelji,
evo po krajšem premoru se spet srečamo na 8. Business Caféu. BC so dogodki, namenjeni podjetnikom, influencerjem, blogerjem oz vsem nam, ki vsak dan ustvarjamo nove priložnosti v poslu ali v službah, kjer smo kot oseba malo podjetje v podjetju.
Gre za dogodek, kjer se pogovarjam s tremi izbranimi gosti, za katere menim, da so zelo uspešni na svojem področju in se od njih lahko veliko naučimo, poistovetimo ali pa dobimo kako novo idejo. Vsako podjetje naj bi analiziralo svoj položaj na trgu, konkurenco, organizirali prodajne poti, določili ceno svojih storitev ali izdelkov. Osnovni namen marketinga je dvigniti krivuljo povpraševanja po izdelkih oz. storitvah podjetja, posledično, dvigniti krivuljo dobička. O vsem tem se bomo pogovarjali z našimi gosti, kaj pravijo strokovnjaki, kakšne so smernice, kje nabolj grešimo, kje so potenciali in kako se lotiti dela, da bomo uspešni v tem kar počnemo?
 
Z nami bodo:
Aljoša Bagola; izvršni kreativni direktor na agenciji Pristop, že 18 let snuje največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel preko 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih ter bil večkrat razglašen za slovenskega kreativnega direktorja leta. Je redni član žirij kot tudi predavatelj na festivalih doma in v tujini ter priznani kolumnist strokovne revije MarketingMagazin.
Maja Vogrinc; Vizionarka za vaš uspeh na spletu. Ustanoviteljica spletnega marketiškega laboratorija – Maja’s Marketing Lab, ki je nastal iz želje po deljenju znanja, izobraževanju in dvigu uspešnosti v slovenskem oglaševalskem in podjetniškem prostoru.Med drugimi je pri spletnemu nastopu in oglaševanju delala za znani Zavod Savina Atai in podjetje Popolna postava, ki svoje storitve in produkte uspešno prodajata izključno na spletu, facebook pa je njihov glavni komunikacijski kanal. Ne manjka ji izkušenj z oglaševanjem na tujih trgih.
Goga Sredojević; pred leti urednica revij Obrazi, Eva, Smrklja, Lepa in zdrava, danes lastnica MGM Media Optima, projektni vodja Best Press Story – promocije turističnih ciljev Slovenije, Hrvaške, Srbije in Makedonije, je tudi prevajalka kultne knjige o ljubezni, slogu in razvadah Parižank.
Z nami na dogodku bodo tudi podjetniki, ki so gluhi, polni entuziazma in za njih bo z nami izjemna tolmačka Karin Brumen. Če poznate koga, ki je gluh, ga lepo prosim povabite na dogodek, za njih je ta brezplačen.

Uradni del dogodka traja 1.5 ure, za tem sledi mreženje podjetnikov in vplivnežev ter ustvarjanje novih poslovnih priložnosti.

KDAJ: sreda, 17. oktober 2018, ob 18. uri
KJE: Maximarket, Maxi klub, Trg republike 1, Ljubljana
PARKIRIŠČE: parkirna hiša Maximarket, Parkirna hiša Kongresni trg
VSTOPNINA: 22€, vključuje prijetno druženje s podjetniki, kavo in čaj, nove smernice, ideje za posel in sodelovanje ter networking. Ne povem vsega, vas presenetim z nagradnimi igrami in nekaj koristnih darilc.

Na Business Café Slovenija bomo podelili kar nekaj nagrad in sicer; Maja’s Marketing LAB – Facabook oglaševanje spletni tečaj, Marketing malih podjetij / Marketing for small business – Instagram delavnico, Standupsi.com – 2 karti za Štajerski večer smeha (LJ) ! Javšnik ! Ipša ! Petek!, 2 karti za konferenco Ljubav KG Novac, Tiskarna AeroPrint – Marketing darilo, #prostor6 – 2 uri najema sejne sobe ali pisarne po želji, Med.Over.Net – objava PR članka, Irena Potočar PapežBonton – bonbon za vsak dan, Andreja Jernejcic 10×10 zapovedi za uspešen PIAR, 2x namestitev atlasa – Združenje Humanup, S Tino v Tujino – CD Nemščina mim’ grede.

Nakup vstopnic

Podrobnosti

Datum:
17. oktobra
Čas:
18:00 do 20:00
Cena:
22€
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://zoryevents.com/event/jaz-podjetje-marketing-pr/

Organizator

Zory Events, organizacija poslovnih dogodkov Zorica Jakolin s.p.
Email:
zori@zoryevents.com

Prizorišče

Maximarket, Maxi klub, Trg republike 1, Ljubljana
Trg republike 1
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
https://www.maxi.si/sl/maxi-klubski-salon/
Zory Events