Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več.

Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Vlogaj in piši svojo zgodbo – delavnica

18/11/2019 od 09:00 do 15:00

150€

Si želite biti bolj vidni, imeti več sledilcev in kupcev vaših storitev ali izdelkov? Veste kako skrajšati zgodbo, prikazati tisto, kar bo ljudem všečno in da bo vaš video tako zanimiv, da si ga bodo ogledali do konca, ga delili z drugimi? Za vas imam rešitev.

Najprej nekaj osnov o vloganju.

V preteklosti je videoposnetek postal vse bolj prevladujoča sila na spletu, s čimer je vlogging/vloganje – skrajšano “video blogging” vztrajno prodrl v ospredje. Posledično veliko B2C podjetij, zlasti tistih, ki prikazujejo, kako uporabljati izdelke v prodaji, pridobiva veliko prometa. Mnoge blagovne znamke ličil in mode, na primer, zelo uporabljajo vloganje. Enako je na področju sotritvene ponudbe, kjer skozi vlog lahko pretvorite neko relativno dolgočasno temo v nekaj veliko bolj privlačnega in vznemirljivega. Želite na ta način tudi vi navdušiti čim več sledilcev?

Kako vloganje pomaga vašemu podjetju?

Doda osebno noto – Za mala podjetja, start-upe in tiste, ki ustvarjajo dohodek iz strasti, je glavna prednost vloganja ta, da vašemu podjetju zagotavlja človeški obraz. Pomeni, da lahko kupcu ponudite bolj prilagojeno izkušnjo, dobijo občutek, da kupujejo od vas kot posameznika in ne le spletnega mesta.

Pokažite svoje znanje – Vlogi veljajo za odličen način, da se uveljavite kot strokovnjak na svojem področju. Pokažite svoji publiki, da veste, o čem govorite. Gradite njihovo zaupanje z zagotavljanjem dragocenih informacij. Povejte jim več o vašem podjetju in izdelkih in tako bodo bolj nagnjeni k poslu z vami.

Doseg širše ciljne publike – YouTube velja za drugi najbolj obiskani iskalnik. Za iskanje informacij in izdelkov vse več ljudi uporablja YouTube in druga video spletna mesta, da bi pridobili izkušnjo le tega, tako se posledično poveča tudi vaša splošna prisotnost na spletu.

Neomejena skupna raba – Družbena omrežja ljudem olajšajo skupno rabo vaših videoposnetkov. Ta skupna raba daje vašemu vlogu potencialno, da se eksponentno obrne na občinstvo na Linkdinu, Facebooku, Instagramu in vse bolj priljubljenih skupinah. Bolj zabavne in koristne naredite svoje vloge,  imate boljše možnosti za skupno rabo oz deljenje vaših vlogov.

To je vse enostavno – pravi Eva Kljun. Za vloganje nam ni treba najeti video strokovnjaka, da ni nujno, da je v ozadju velika produkcija. Video blogi se bolj osredotočajo na vsebino, kot na zahtevnost proizvodnje. Če imate kaj za povedati, dvignite fotoaparat ali pametni telefon in začnete snemati.

Kako bo potekala delavnica?

  1. Sprejeli bomo 20 udeležencev, tako da bo vsakemu udeležencu namenjena ustrezna pozornost.
  2. Spoznali bomo različne stile vloga.
  3. Kaj so osnove vloga, kaj vse se je potrebno odločiti in določiti predno začnemo oz nastane naš prvi vlog, kakšna bo naša komunikacija z našimi sledilci?
  4. Prejeli boste TOP 5 skrivnosti vloganja.
  5. Vsi boste že na delavnici posneli svoj prvi vlog in ga s pomočjo Eve z določenim programom tudi zmontirali.
  6. Ob uspešnem zaključku delavnice sledi “diploma”.
  7. Po zaključku delavnice, ko oditete domov in se sami lotite snemanja ter montiranja vloga, boste le tega lahko poslali Evi v analizo, katera vam bo dala povratno informacijo o vašem nastalem vlogu.

TOP 5 lekcij:

1. Perfekcija leži v neperfektnih detaljih.

2. Ti si režiser svojega vloga, naredi ga edinstvenega kot si sam.

3. Naj bo tvoja publika tvoj najboljši prijatelj.

4. Tvoja pametni telefon dela najboljše vloge.
4. Montaža je vedno vaš umetniški dodatek vlogu, ne ga zanemariti.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki imamo enak cilj in sicer; izobraževati potrošnike, informirati, zabavati, tržiti izdelke in storitve podjetja, našega hobija in ustvarjalnosti.

Kdo je Eva Kljun?

Nasmejana in vedra primorka Eva je že več kot 10 let vlogerka, ki deli svoje vsakdanje iskrice na youtubu<<, nekateri se je mogoče spomnite tudi pod imenom Maija Zmosta. V prostem času dela otroške zabave in predstave z ekipo Fuldoro<<. Je mama mali hčerki Viktoriji. Življenje posluša jemati z veliko žlico in nasmehom na obrazu. Ima prav posebno energijo s katero bo razbila vse naše predsodke in strahove pred snemanjem in objavljanjem videev ter tako prihranila marsikateri spodrsljaj in odvečen korak.

Vesela bom,  da se vidimo na kreativni delavnici, ki bo podrpla vašo osebno rast, nastop in vidljivost v svetu, katerem si želimo biti vidni in uspešni.

Nakup vstopnic

Podrobnosti

Datum:
18/11/2019
Čas:
09:00 do 15:00
Cena:
150€

Organizator

Zory Events, organizacija poslovnih dogodkov Zorica Jakolin s.p.
Email:
zori@zoryevents.com

Prizorišče

Zory Events, Šmartinska cesta 32, 1000 Ljubljana
Šmartinska cesta 32
Ljubljana, 1000
+ Google Map
Spletna stran:
https://zoryevents.com/event/business-cafe-slovenija-influencerji-smo-podjetniki/
Zory Events